ساخت و ساز در ترکیه قسمت دوم
/در ساخت و ساز در ترکیه/توسط mainoneاطلاعات در مورد ساخت و ساز در ترکیه
با توجه به موضوع ساخت و ساز در ترکیه ، هنگام شروع ساخت یک پروژه یا خانه در زمین ، کنترل های خاصی انجام می شود ، زیرا همه زمین ها برای ساخت و ساز مناسب نیستند. بنابراین زمینی که کارهای ساختمانی در آن احداث می شود باید در برنامه ریزی شهری یا اصطلاحاً طرح بازسازی گنجانده شود تا بتوان بر روی آن بنا ساخت.
این زمین همچنین باید به عنوان “مسکن” در موقعیت معماری خود ثبت شود. علاوه بر این ، تهیه سندی در مورد وضعیت معماری که حاوی کلیه اطلاعات مربوط به زمین از شهرداری مربوطه باشد ، ضروری است.
اگر زمین در مناطق غیرقانونی نظیر مناطق روستایی واقع شده باشد ، با رعایت چند شرط به شرح زیر می توان در آن بنا ساخت:
شکل زیبایی و بهداشت در بخش سازمانی یا واحد سازمانی ایجاد نکند.
سهم ساخت از ۵٪ سطح بخش نظارتی فراتر نرود.
مساحت کل ساخت و ساز نباید بیش از ۲۵۰ متر مربع و حداکثر دو طبقه باشد.
ساخت و ساز نباید بیش از ۶.۵ متر بالاتر از سطح زمین باشد.
حداقل فاصله از مرزها و جاده ها ۵ متر باشد.
اجازه ساخت و ساز در مناطق غیرمنظم ، مانند خانه های تابستانی برای خانواده ها ، و یا امکانات توریستی و تفریحی ، که شرایط فوق را دارند ، داده می شود.
سیستم ساخت و ساز در ترکیه چیست؟
ساخت بتن بیشتر در سیستم ساخت و ساز در ترکیه رایج است و در بسیاری از کشورهای جهان از نظر اقتصادی ، از نظر مقاومت ، در مقایسه با سایر سیستم های ساخت و ساز دارای بسیاری از نکات مثبت نکات منفی است.
سیستم های بسیاری وجود دارد که می تواند در ساخت خانه ها مانند سیستم های اسکلت فلزی ، سیستم های ساخت آجر سنگی و خانه های چوبی مورد استفاده قرار گیرد.
روش ساخت و ساز در ترکیه
هر قطعه زمین در ترکیه دارای اسنادی است که حاوی تمام اطلاعات مربوط به آن در شهرداری مربوطه است. روش ساخت و ساز در ترکیه در سند در نظر گرفته می شود ، که روش مناسب برای مقابله با این زمین را با توجه به تقسیم بندی ها و مقررات مجاز توسط شهرداری نشان می دهد.
پروانه ساخت این زمین نیز باید از نظر کاربری و نحوه ساخت آن گرفته شود ، زیرا شرایط ساخت و ساز بسته به کاربری های مربوطه ، از نظر مسکونی یا تجاری بودن متفاوت است.
پروانه های ساختمانی در ترکیه چیست؟ آنها را از کجا می آورید؟
ساختمان بر روی زمین ، در درجه اول تهیه نقشه معماری ساختمان و انجام بازبینی واحدهای ساختمانی شهرداری مربوطه جهت اخذ مجوزهای ساخت لازم است. مدارک لازم برای اخذ پروانه های ساختمانی در ترکیه به شرح زیر است:
درخواست مجوز.
سند مالکیت
وضعیت معماری (نیاز به شهرداری که ساخت و ساز در آن واقع شده است).
سند وضعیت (نشان دادن مرزهای بخش ها ، به دست آمده از ریاست های نظرسنجی).
طرح معماری (تأیید شده توسط اتاق معماران).
سند سابقه اتاق معماران.
طرح بتنی (با گواهینامه اتاق معماران).
سند ثبت مهندسین سازه.
طرح توسعه الکتریکی (با مجوز از اتاق).
مدارک ثبت مهندسین برق.
طرح لوله کشی (با مجوز از اتاق).
سند ثبت مهندسین مکانیک.
گزارش مطالعه خاک.
مسئول اجرای طرح و مدارک آن.
مدارک مربوط به موسسه ساخت و ساز ، ساخت و ساز توسط یک پیمانکار مجاز انجام می شود.
مدارک شرکت نظارت بر ساخت و ساز و قرارداد نظارت بر ساخت و ساز.
مدل اطلاعات ساختمان.
رسید بانکی که نشان می دهد ۲۰٪ از اجاره شرکت نظارت بر ساختمان به حساب آن واریز شده است.
قرارداد ناظر ساخت.
هزینه های ساخت و ساز در ترکیه
محاسبه هزینه های ساخت و ساز در ترکیه تمرکز اصلی افرادی است که با صنعت ساختمان کار می کنند. هزینه های ساخت شامل قیمت مصالح ساختمانی ، شرایط مورد نیاز برای ساخت و همچنین کرایه ساخت است که با توجه به متر مربع ساخت محاسبه و با توجه به سیستم مورد استفاده برای ساخت تغییر می کند.
قدمت ساخت مجاز در ترکیه چقدر است؟
هر ساختمان دارای سن خاصی است ، اما تاریخ مشخصی برای تعیین سن ساخت در ترکیه تعیین نمی شود ، دلیل آن متغیر بودن عوامل موثر بر سن ساخت در ترکیه است و ویژگی های ساختمانهای مسکونی بر مدت زمان آنها تأثیر دارد.
با وجود همه اینها ، مهمترین عاملی که عمر ساختمان را خیلی زود از بین می برد ، خوردگی است. با توجه به تمام این موارد ، میانگین سن ساخت و ساز در ترکیه بین ۶۰ تا ۷۰ سال است.
اطلاعات در مورد نمایشگاه های ساختمانی در ترکیه
نمایشگاه های ساختمانی در ترکیه در نمایش تکنیک های مصالح ساختمانی مورد استفاده در ساخت با توجه به مشخصات جهانی تخصص دارند ، جایی که آنها تمام نیازهای ساختمان و فن آوری مربوطه را پیدا می کنند. برخی از نمایشگاه ها همچنین سمینارهایی را ترتیب می دهند ، که در آن هنرهای معماری ، ابزار طراحی ساخته شده و کلیه فن آوری های جدید در جهان ساخت توضیح داده می شود.
به این مقاله امتیاز دهید
با کلیک بر روی ستاره ها به مقاله امتیاز دهید